Skip to content

Ryhmät

Kokoukset


Mattilan Majatalo on ihanteellinen paikka järjestää erilaisia kokous- ja koulutuspäiviä. Päärakennuksen kaksi salia tarjoavat loistavat puitteet 10–50 henkilön tapahtumiin. Koko taloon mahtuu noin 80 henkilöä.

Mattilan kokouspaketti 15 hengelle alkaen 55 € / hlö: Sisältää kokoustekniikan, rauhallisen ja tunnelmallisen tilan kokoukselle Mattilan päärakennuksessa, aamupäiväkahvin suolaisella kastettavalla, lounaan sekä iltapäiväkahvin makealla kastettavalla. Lisäksi kokouksen ajan on tarjolla vettä ja mehua.
Kysy ryhmien majoituksesta tarjous asiakaspalvelustamme.

Samassa pihapiirissä olevan Kärppälän Ratsutilan maneesin yläkerrassa on kokouksille tarkoitettu noin 40 henkilön viihtyisä tila varustettuna asianmukaisella tekniikalla ja ruokapalveluilla.


Juhlat


Kaunis ympäristö ja toimivat tilat takaavat juhlista ikimuistoiset. Toimitamme juhliisi toiveiden mukaiset ruoat ja herkulliset tarjottavat. Tarvittaessa tuomme paikalle myös keittiömestarin kokkaamaan juhlaväelle. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin suunnittelemme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Virkistys-, tyky- ja tyhypäivät


Suunnittelemme yhteistyökumppaniemme kanssa yrityksille mielekkäät virkistys-, tyky- ja tyhypäivät. Oli kyse liikunnasta, seminaarista tai saunomisesta paljun kera, teemme siitä ainutlaatuisen yhdistämällä herkullisen ruoan ja laadukkaat palvelut.