Skip to content

Aktiviteetit

Mattilan Majatalon loistavat puitteet ja kaunis luonto ympärillä tarjoavat upean mahdollisuuden pieneen irtiottoon arjesta. Ohessa on esimerkkejä tarjoamistamme palveluista, mutta autamme mielellämme järjestämään juuri teille sopivaa ohjelmaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010 4190 290 ja kerro mikä sinua kiinnostaisi.

Pyöräreitit

Mattilan Majatalon ympäristö tarjoaa hienoja reittejä pyöräillä. Kokeile esimerkiksi kaunista Kojolan kierrosta (22,5 km). Tietoa Sastamalan virallisista pyöräreiteistä löydät Sastamalan Matkailun sivuilta.

Herra Hakkaraisen talo

Sastamalan keskustassa, kymmenen kilometrin päässä Mattilan Majatalosta, on sympaattinen Herra Hakkaraisen talo. Vierailu sinne lasten kanssa on aina yhtä ikimuistoista, suosittelemme!

Pukstaavi

Samassa korttelissa Herra Hakkaraisen talon kanssa on Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi. Vaihtuvat näyttelyt on tehty kiinnostaviksi vierailijan iästä riippumatta. Lokakuun loppuun asti Pukstaavin dekkariteemaisessa Pako museosta -pakohuoneessa pääsee testaamaan hoksottimiaan ja päättelykykyään.

Uimaranta

Lähimpään uimarantaan on kilometrin kävelymatka Mattilan Majatalolta. Siistiltä ja turvalliselta rannalta pääsee pulahtamaan Rautaveden vilvoittaviin vesiin.

Tyrvää Pappila

Ravintolana ja tapahtumatalona toimiva Tyrvään Pappila on yksi Suomen kauneimmista entisöidyistä pappiloista. Tyrvään Pappila palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden. Tarjolla on lounas maanantaista perjantaihin ja lauantaisin katetaan runsas brunssi. Tervetuloa ruokailemaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä puutarhoineen!

Art Pappila

Samassa pihapiirissä Tyrvään Pappilan kanssa on pappilan vanha kivinavetta, joka toimii nykyään näyttelytilana. Kesällä 2021 Art Pappilan Kivinavetassa on esillä Marc Chagallin lumoavaa taidegrafiikkaa. Näyttely koostuu noin 170 teoksesta. Sisäänpääsy on maksuton.

Kivinavetassa tullaan esittämään kesällä 2021 myös Marc Chagallista kertovaa musikaalia. Lisätietoja löytyy artpappila.fi

Kärppälän
ratsutila

Viininmaistelu

Ruokakurssit

Virkistyspäivät