Skip to content

Aktiviteetit

Palvelumme ja muuta tekemistä

Mattilan Majatalon loistavat puitteet ja kaunis luonto ympärillä tarjoavat upean mahdollisuuden pieneen irtiottoon arjesta. Ohessa on esimerkkejä tarjoamistamme palveluista, mutta autamme mielellämme järjestämään juuri teille sopivaa ohjelmaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 050 516 6521 ja kerro mikä sinua kiinnostaisi.

Esimerkkejä palveluistamme
Kolmen ruokalajin illallinen viinitastingillä
Viinitasting oman maahantuonnin viineistä
Viinitasting antipastoilla
Illallinen
Ruokakurssit eri teemoilla
Limoncello-liköörin valmistuskurssi

Kauttamme on saatavana myös äänimaljarentoutusta, Metsäkylpy, rento maalaushetki, yinjoogaa, pienoistreeni VaLePan pelaajien kanssa tai VaLePan päävalmentajan Miten rakentaa menestysjoukkue? -luento. Voit myös ehdottaa teidän porukalle sopivaa toimintaa!

Pyöräreitit
Mattilan Majatalon ympäristö tarjoaa hienoja reittejä pyöräillä. Kokeile esimerkiksi kaunista Kojolan kierrosta (22,5 km). Tietoa Sastamalan virallisista pyöräreiteistä löydät Sastamalan Matkailun sivuilta.

Uimaranta
Lähimpään uimarantaan on kilometrin kävelymatka Mattilan Majatalolta. Siistiltä ja turvalliselta rannalta pääsee pulahtamaan Rautaveden vilvoittaviin vesiin.

Herra Hakkaraisen talo
Sastamalan keskustassa, kymmenen kilometrin päässä Mattilan Majatalosta, on sympaattinen Herra Hakkaraisen talo. Vierailu sinne lasten kanssa on aina yhtä ikimuistoista, suosittelemme!

Pukstaavi
Samassa korttelissa Herra Hakkaraisen talon kanssa on Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi. Elämykselliset ja osallistavat näyttelyt esittelevät kirjaa ja kirjakulttuuria useista kulmista.

Funkkistalo
Sastamalan kirjakorttelissa, aivan Pukstaavin vieressä, sijaitsee persoonallinen ja viihtyisä kahvila-ravintola Funkkistalo. Funkkistalossa syöt hyvin ja pääset herkuttelemaan ihanilla kakuilla. Alakerran taidegalleriassa on esillä vaihtuvia näyttelyitä ympäri vuoden.

Tyrvään Pappila
Ravintolana ja tapahtumatalona toimiva Tyrvään Pappila on yksi Suomen kauneimmista pappiloista. Katso syksyn ruokatarjonta verkkosivuilta ja tule nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä puutarhoineen! Tyrvään Pappila sijaitsee Sastamalan keskustassa.

Art Pappila
Samassa pihapiirissä Tyrvään Pappilan kanssa on pappilan vanha kivinavetta, joka toimii kesäisin Art Pappilan näyttelytilana.

Kärppälän
ratsutila

Viininmaistelu

Ruokakurssit

Virkistyspäivät