Mattilan Majatalon loistavat puitteet ja kaunis luonto ympärillä tarjoavat upean mahdollisuuden pieneen irtiottoon arjesta. Ohessa on esimerkkejä tarjoamistamme palveluista, mutta autamme mielellämme järjestämään juuri teille sopivaa ohjelmaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010 4190 290 ja kerro mikä sinua kiinnostaisi.

Aktiviteetit

Kärppälän Ratsutila

Samassa pihapiirissä sijaitseva Kärppälän Ratsutila tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua hevosiin ja tallin toimintaan tallimestarin johdolla.

Viininmaistelu

Viininmaistelu on loistava ohjelmanumero illanistujaisiin ja yritystilaisuuksiin. Viinien asiantuntijana ja perehdyttäjänä toimii Bache Benen Tanja Turunen. Maisteltavat viinit ovat omaa maahantuontia pieniltä viinitiloilta Italiasta, Espanjasta ja Unkarista.

Ruokakurssit

Järjestämme Mattilassa erilaisia ruokakursseja ryhmille asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tyrvään Pappilan keittiömestari Tapio Järvinen opettaa kuinka pihvit paistetaan tai miten hieman hankalammat klassikkojälkiruoat saadaan onnistumaan. Vai kiinnostaisiko perehtyminen tuorepastan tai meksikolaisen ruoan saloihin?

Virkistys-, tyky- ja tyhypäivät

Suunnittelemme yhteistyökumppaniemme kanssa yrityksille mielekkäät virkistys-, tyhy- ja tykypäivät. Oli kyse liikunnasta, seminaarista tai järvenrantasaunomisesta, teemme siitä ikimuistoisen yhdistämällä herkullisen ruoan ja laadukkaat palvelut.